Síntegra estrena oficines
30/06/2009
El passat 30 de juny estrenem les nostres noves oficines.
Seguim instal·lats en el mateix edifici que ens acull des de 2001, encara que hem introduït notables millores.
En la primera planta hem situat els departaments operatius, és a dir, aquells que intervenen en totes o en algunes de les fases dels projectes que realitzem. La nova organització en open space ha contribuït positivament a l'augment del flux d'informació i ha potenciat els equips de treball.
Administració i finances, la recepció i les sales de visites se situen en l'àtic del mateix edifici, un espai que ha experimentat una profunda remodelació per a adaptar-se a la nostra filosofia de treball. Per al disseny i la distribució de l'espai ens hem basat en els criteris de sostenibilitat, innovació i productivitat que apliquem en tots els projectes que realitzem per als nostres clients.
 
 
     
Centre de Negocis de la nova Terminal Sud
16/06/2009
El passat 16 de juny es va inaugurar el nou Centre de Negocis de la Terminal Sud de l'Aeroport del Prat. Amb una superfície de 3.000m², que contenen entre altres instal·lacions, diverses sales de reunió modulars, sala de conferències, despatxos, restaurant, spa, gimnàs i 10 habitacions, hem realitzat totes les instal·lacions i l'adequació d'espais interiors en un temps d'execució de dos mesos.
 
 
     
Síntegra renova la seva Imatge Corporativa
20/06/2009

Amb la finalitat de reflectir els canvis que la compañía ha experimentat hem renovat la nostra Imatge Corporativa i el nostre Lloc Web. La imatge que Síntegra ha utilitzat fins a avui ha estat la de la seva fundación en 2001, quan ens vam establir en el districte 22@ de Barcelona i ens definim com una empresa de serveis dedicada a la gestión integral d'oficines locals i naus industrials.
Des de llavors hem crescut i ens hem posicionat com una de les empreses más competitives del nostre sector, millorant el nostre model de gestión i oferint als nostres clients más valor añadido en els nostres projectes así com serveis de facility.
Aquesta evolución ens ha situat en 2008 amb una facturación de 11.000.000 €, una plantilla estable de 30 persones i uns recursos propis de más de 600.000 €.

 
 
Ramón Turró 100/104, àt. 3ª · 08005 BARCELONA · t. 902 627 565 / 566 · sintegra@sintegra.es Notes legals · By BASIC Estudio